16 de desembre, 2006

La farola fronterera (II)

El passat dia 4 el servei de manteniment de l'enllumenat de Roquetes retirava la farola accidentada una setmana abans, tanta eficàcia em sorprenia.

Avui m'hi he atansat a veure com anava la cosa i m'he sorprès desagradablement, la farola va ser retirada, però ningú s'ha preocupat de reposar el panot que l'aparell va arrancar de socarrel i ningú ha preparat ancoratges nous per reposar la farola. A més continua sobre la vorera la taca de l'oli del carter del vehicle accidentat, algú va tirar-li terra del solar veí a sobre, però el pegot allí continua.

Em temo, que a la farola li passarà com als aplics trencats del pont del canal, que porten mesos embolicats amb plàstic i cinta aïllant.

Li posaré una candeleta a Santa Votació de Maig, segur que ho arregla tot.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No sóc de l'Ajuntament de Roquetes però per defecte professional et contestaré. La farola, la taca d'oli i demés desperfectes que es produeixen a la via pública per culpa d'un accident van a càrrec del conductor que va provocar-los, i subsidiàriament, a l'asseguradora que n'és la responsable civil; per això ens obliguen a tenir a tots una assegurança del vehicle.
Una altra cosa és que l'Ajuntament podria fer alguna cosa més, potser si, però amb una setmana creus que l'Ajuntament ja hauria d'haver posat una farola i deixar-ho tot com abans? Potser no tenen una farola amb aquestes característiques emmagatzemada per a que quan un "despistat" l'arrenca! No és el més normal. Suposo que no trigaran en reposar-la. I que la pague el cafre que se la va emportar per davant!!! Que jo no vaig emportan-me faroles!!!

Unknown ha dit...

Tens raó a l'afirmar que les despeses ocasionades per deperfectes a la via pública van a compte de qui les produeix, en aquest cas l'asseguradora del vehicle accidentat. Però l'ajuntament ha de fer les reparacions i passar el càrrec corresponent i cobrar.

Com ja deia fa uns dies, al post (I) del mateix nom, comprenc que no deu ser fàcil la reposició d'una farola, però per a la reparació i neteja de la vorera no cal que passin vint-i-cinc dies.

I jo tampoc m'emporto faroles, que ho pagui qui toca.

Salutacions i bones festes...¡¡