18 de desembre, 2006

Diorames a Roquetes

Dins del món del modelisme hi ha gran quantitat de variants i especialitats, una d’elles és la dels diorames, representacions a escala d’algun fet puntual.

Qui no ha fet alguna vegada un diorama? Segur que pocs. D’una manera o altra tots hem escenificat amb indios i vaqueros, amb figuretes de playmobil o amb les barbis situacions diverses en diferents ambients. Pocs s’hauran escapat de muntar per Nadal un pessebre, dons bé això no deixen de ser diorames, i el seu grau d'especialització i perfecció està en funció del nivell d'autoelaboració de les figures, construcció de decorats i dels artilugis necessaris per representar fidelment el fet que ens interessa.

Aprofitant les festes de Nadal, l’Ajuntament de Roquetes a la seva agenda cultural ens assabenta de la celebració d’una exposició de diorames al Casal municipal de l’Hort de Cruells. L’exposició que s’inaugurarà el dia 22 a les 19 hores, es podrà visitar els dies 25 i 26 de desembre de 2006 i els dies 1 i 6 de gener de 2007 de 18 a 21 hores.

Segons diu la convocatoria, l’exposició organitzada per Enrique Escribà Llobat de ben segur ens deixarà bocabadats.

Entre torró i torró, haurem de fer-li una visita.