06 de desembre, 2006

Pavelló firal

Com qui no te feina el gat pentina, aquest matí he fet una passejadeta, acompanyat del vent i la pluja, fins el Pavelló Firal de Remolins.

No en tinc ni idea si es compleixen el terminis de construcció o si es retarden, l'únic que puc constatar es que de mica en mica el gran bloc de gel va agafant forma. Ja es veurà com es remata i com es condicionen els voltants però de moment no em desagrada, encara que sobre gustos no hi ha res escrit.

De totes maneres, vist com van les coses, haurien de començar a posar fil a la agulla per prevenir el caxull circulatori que es produirà quan es posi en marxa. El tram entre el Mercat Central i l'antic Escorxador, ara ja és un coll de botella, ho tenen ben present?

2 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

A mi tampoc em desagrada, al contrari, trobo que serà un edifici molt singular, que potser farà sortir Tortosa a les revistes d'arquitectura (ja ens anirà bé, això de sortir en positiu...) El problema, com bé exposes, és el tema circulatori. Però no crec que hi hagi molts més embussos dels que ja tenim avui (potser els dies de fira, això sí...) D'altra banda, l'entrada en funcionament de les quatre pistes poliesportives servirà per alleugerir el pavelló actual, el trànsit a Ferreries i la falta de places d'aparcaments a la zona de la plaça de l'Estadi. Encara que l'ideal seria que els esportistes i els seues familiars anessin més a peu, per anar escalfant...

Unknown ha dit...

Home, pos tens raó..¡¡¡

A Tortosa no hi han distancies, de fet es pot anar a peu a tot arreu, i qui no ho fa es per ganes de gastar gasolina i lluir cotxe. Tots els matins, vaig caminant de casa a la feina (de Roquetes al centre de Tortosa), i em costa de vint a vint-i-cinc minuts. Els dies que ho faig en cotxe, entre semàfors i trobar lloc d’aparcament em costa igualment vint minuts i el cost de la zona blava. Ens ho hauríem de fer mirar..., la excessiva afició al cotxe dels habitants de la mancomunitat, va en detriment dels usuaris de la resta del territori, que a ells si els compliquem la circulació.