20 de desembre, 2006

Vostè no té priorioritat

Doncs bé, ja era hora, avui Tortosa ha perdut una de les seves singularitats. S’ha modificat, segons els experts, una de les poques rotondes de tota la Unió Europea, on no tenien preferència els que hi eren a l’interior de la plaça.

Avui, a la plaça Corona d'Aragó, s’han posat en marxa uns indicadors lluminosos que avisen: Vostè no té prioritat. Però ningú ha reparat en que algún dels nous indicadors son tapats total o parcialment per altra senyalització vertical.

A més s’han esborrat les línies grogues de l’interior de la plaça, els semàfors sols indiquen els colors vermell i ambre, i s’han pintat al terra enormes triangles de cedir el pas.


Per acostumar al personal, quatre policies locals s’encarregaven d’intimidar als conductors amb la seva presència.

Hi haurà que anar en compte i no circular d’esme.

4 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

Quan els han posat??
Jo he passat este dematí a les 10:45 i no he vist res...
Els triangles on són, abans d'entrar a la rotonda o a dintre?

Unknown ha dit...

Aquest tipus de rotones es troben en altres llocs. Sense anar més lluny a Barcelona i Tarragona. La diferència és que allí les rotondes acostumen a tenir semàfors, de manera que tens la preferència mentres el semàfor està verd.

Unknown ha dit...

A les 15.30 quan hi he passat ja funcionava l'invent.

Els indicadors lluminosos estan abans dels semàfors. Els triangles del terra de cedir el pas, estan a continuació dels semàfors i abans d'entrar a la rotonda, donant-li forma.

bajoqueta ha dit...

Osti costarà a la gent acostumbrar-se, tothom parava quan estava dins la plaça. Tot el finde que he anat passant i hi ha gent que dubta una mica. Jo perquè ho vaig vore aquí sinó conduint d'esma com vaig no m'hauria fixat potser...