04 de desembre, 2006

La farola fronterera (I)

On la tortosina avinguda Ports de Tortosa-Besseit s’ajunta amb la roquetera avinguda dels Ports de Caro, (dos denominacions per a un mateix indret) hi ha una fita de pedra que assenyala la partició de terme. A la banda de Roquetes hi ha una R gravada i a la de Tortosa com es d’esperar hi ha una T. Doncs bé, en aquell lloc s’acaba la filera de faroles de l’enllumenat públic de Roquetes, però la darrera de les faroles ja està ubicada en territori tortosí, per evitar un terra de ningú lumínic. Gràcies a déu.

Ara fa una setmana, una matinada de “juerga i sarao” , un accident va endur-se per davant la farola fronterera. Durant dies esperava que algú fes alguna cosa. Jo pensava: Igual hi ha converses al més alt nivell per reparar la llastimosa farola.

Aquest matí al marxar de casa he agafat la màquina per inmortalitzar la situació, i he anat a la feina, amb l’idea de fer-li una foto al tornar a casa , però vet aquí que al passar, els operaris de l’empresa de manteniment de l’enllumenat públic ja hi eren trafegant amb l’artefacte lluminós.

Potser encara no tinguen farola de recanvi, suposo que no es fàcil el subministrament ràpid a un ajuntament, però al menys la farola malmesa estava sent retirada.

Un puntet positiu pels encarregats de l’enllumenat roquetero.