05 d’agost, 2007

Tubarro de matinada

Quan a menys de cent metres a la rodona, hi tens un multicinema, una discoteca, una cafeteria de moda, dos pubs i mitja dotzena de barets , o be t'acostumes als sorolls o bé et converteixis en un insomne penitent. Jo sóc dels primers, dormo com els angelets, de vegades el soroll mig em desperta, i ensopit capto de què va la moguda.

Les relacions amor odi entre els joves usuaris de la nit, son força interessants. Amb origen al cor i induïdes per fortes dosis de begudes espirituoses o qualsevol altra substància al ús. Hi han crits que trenquen la nit i el somni, que van des de.

-T'estimoooo, t'estimoooo molttt, t'estimaré sempre... -diuen uns

-Imbècil, idiota, hipòcrita, malparit...-com a molt tou diuen altres...

Siguin dels primers o dels segons, no importa, el somni torna prompte. Com torna quan hi han discussions per mil bajanades, o una desmesurada eufòria que sol acabar amb crits al club de futbol més estimat. No m'importa que em trenquen el son, sempre dona peu a anècdotes molt interessants.

Ara bé el que no puc suportar de cap de les maneres, perquè em fot la nit enlaire, i no m'aporta cap compensació, són les accelerades d'alguna moto amb el tubarro fet malbé, o les demostracions de matinada d'algun quad desbocat

5 comentaris:

Aleix ha dit...

Aquests "tubarros" que esmentes haurien d'estar perseguits. A Barcelona passa igual i després et surten els polítics amb campanyes en contra de la contaminació acústica. El que caldria és investigar quins tallers mecànics fabriquen els tubarros i clausurar-los un temps. A veure d'on treuen les garrofes!

Unknown ha dit...

Gràcies, Aleix pel teu comentari, però a més dels tallers, hi han molts d'afeccionats a la mecànica que eliminant el silenciador del tub d'escapament ja tenen un turbo-ciclomotor en circulació.

Després només cal tenir un tub, en bon estat, entre uns quants amics per quan sigui l'hora de l'ITV.

Anònim ha dit...

No diguis que criden la paraula "hipòcrita", perque n'estic segur que el 95% de la joventut no en coneix ni el significat...
Les altres "paraules" no te les negaré, però estic segur que hipòcrita l'has digut sentir poquetes vegades.

Unknown ha dit...

David, abans de res, gràcies per visitar el meu bloc i per deixar un comentari. Aprofito per felicitar-te pel bloc que has encetat i donar-te ànims per tirar endavant.

Al meu post no pretenc fer cap estudi lingüístic sobre la freqüència d’ús d’un mot determinat, ni tan sols dic que els que enumero són molt o poc emprats pels joves, la única afirmació que faig és que els mots enumerats són dels més tous que he pogut escoltar.

En relació a la teva afirmació que el 95 % dels joves desconeixen el significat del mot hipòcrita, ho desconec totalment. No tinc al meu abast cap mena d’estadística referent a l’ús i coneixement de la llengua pels diferents segments de la població.

Anònim ha dit...

... jo tampoc tinc cap estudi estadístic, però has entès perfectament el que volia dir, estic segur.