09 d’agost, 2007

Bush i la paparra

Diuen els responsables de la salut del president Bush, que gaudeix d’una salut de ferro, igual que la seva política exterior, a excepció d’una erupció que va tenir ara fa just un any, que va ser descrita com a coherent amb la malaltia de Lyme: detectada, localitzada i tractada fins la completa curació.

La malaltia de Lyme és un infecció, que habitualment es transmet als humans per mossegada de paparra.
Tenint en compte que la paparra, mossega, introdueix el cap sota la pell del pacient s’ho passa bomba xuclant-li la sang, i no deixa la pressa així com així. Seria bo saber com va reaccionar el Servei Secret responsable de la seguretat del president, davant aquesta agressió.

Van matxucar a la paparra, fins la mort? La van detenir, interrogar i confinar a Guantánamo? Què se n’ha fet de la paparra? Ha estat declarada membre de Al Qaeda? Els països que hostatgen paparres seran bombardejats, com a mesura preventiva en una acció antiterrorista internacional?

No soc gaire amant de les paparres, però he de reconèixer que ni han algunes que tenen pebrots, gosar xuclar-li la sang a l’amo, és total...

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

Pebrots i una miqueta de mal gust, en aquest cas.