31 d’agost, 2007

Diada dels blocaires

Apa nois! Avui es la Diada dels blocaires. Sembla que avui toca recomanar cinc blocs que ens agradin. Bé jo començaré recomanant, fora de concurs,
Ebresfera on es poden trobar tots els blocs registrats de les Terres de l'Ebre i es poden visualitzar les darreres entrades, cosa que personalment faig casi a diari.

Com què la meitat i escaig de les coses comestibles les tinc vedades, per castigar-me la fel m'agrada visitar blocs de cuina per assaborir "virtualment" les viandes i queviures exposats, el darrer bloc (en angles) d'aquesta mena que he descobert 24 boxes

Fent bona la dita que una imatge val més que mil paraules, al bloc Stromvarx lots de fotos per mirar en silenci o amb música al gust, i admirar-les o fugir tot depèn de l'estat d'ànim del visitant.

Des de Múrcia s'edita (en castellà) un interessant bloc discordant amb l'opinió majoritària d'aquelles terres la sombra de Aznar.

En cinquè lloc vull destacar dos blocs el Centpeus de Daniel Closa i Un blog más de Jordi Abad, no sols perquè són de lo més interessant, sinó perquè tots dos aquesta tarda seran presents a la Biblioteca Municipal de Roquetes per a la presentació del llibre Blocs de ciència.

Ens veiem.