06 d’agost, 2007

La lliçó navarresa



Fernando Puras, el candidat pel PSN-PSOE a la presidència del govern navarrès ha dimitit com parlamentari i portaveu del grup del PSN.

Després que la executiva Federal del PSOE des de Madrid desautoritzes l’acord dels socialistes navarresos que amb un 99 % havien acordat recolzar el tripartit entre Nafarroa Bai, Eu i el PSN, desbancant del govern a la pepera UPN

El candidat socialista ha donat una lliçó, com a militant disciplinat d’un partit ha acatat els acords de l’executiva federal, però sent conseqüent amb ell mateix ha dimitit.

Fernando Puras, s’erigeix així en un “avis raris” de la política. Acostumats com estem a què no dimiteix ni deu, facin el que facin, que algú ho faci, és com un bri d’aire pur que ve a redreçar els ànims.

Molts de polítics i polítiques, dels de més amunt i dels de més avall s’haurien de mirar en l’espill del senyor Puras i ser conseqüents. Si el seu partit els hi porta la contraria, el que han de fer és plegar, però dimitir de tots els seus càrrecs i sobre tots d’aquells emanats dels vots dels ciutadans. Però els hi agrada tan i tan la mamella...