17 d’agost, 2007

Oleguer cau de la foto



Segons informa elplural.com, el diari esportiu SPORT ha eliminat a Oleguer d'una foto amb els cracks del Barça, mentre altres diaris com MARCA han publicat la foto amb els cinc jugadors.

Des de l'ultraconservador LibertadDigital no s'ha deixat passar per alt el detall, i han remarcat l'independentisme declarat del futboliste català i recordat, una vegada més, les seves declaracions sobre De Juana Chaos

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Repeteixo lo mateix q he posat a la noticia del directe.cat, me sobren tots i me quedo amb l´Oleguer

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Que fort! La premsa esportiva ja fa temps que grogueja massa. Pobre Oleguer, no s’ho mereix ell també és un crack.

Accídia ha dit...

Seguint el lema marxista grouchista... El periodisme esportiu és al periodisme el mateix que la música de les notícies a la música.

Salut!

Anònim ha dit...

Que la premsa fatxa i l'esportiva són pura brossa informativa no hi ha dubte; que l'Oleguer té tot el dret a pensar el que pensa i defensar-ho fins al final com qualsevol altre també i hi puc estar fins i tot d'acord... però defensar l'Oleguer com a jugador de futbol és més que qüestionable perquè és un dels pitjors futbolistes que ha passat de la cantera al primer equip en anys.

Jesús M. Tibau ha dit...

hjbzD'això se'n diu fer catacrack

Unknown ha dit...

Com en el franquisme, la censura avui existeix, sublim i a cop de photoshop.

Jo també m'estimo l'Oleguer!

Anònim ha dit...

Visca Libertaddigital i la prensa lliure! L'Oleguer hauria d'estar al mateix lloc que el seus amiguets La Juana Chao o l'Otegui.
Visca Tortosa!