09 de juny, 2007

Còctel Roquetes

Sembla que hores d’ara, Castelló encara no ha pogut concretar cap aliança que li permeti ser l'Alcalde de la ciutat, per contra el poble en va ple del possible pacte entre la resta de forces que van obtenir representació, i hi ha un cosa que em preocupa, a cada cantonada, a cada tertúlia es repeteix lo mateix: No és un pacte per Roquetes, és un pacte contra Castelló, i a mi se'm posen els pèls de punta.

Encara que ens vulguin fer combregar amb rodes de molí, el que és, és i a més se l'hi assembla. Espero que no ens vinguin en sòries de si és un pacte per Roquetes, bla, bla, bla. Si fóra un ampli pacte per Roquetes, que hi siguin les cinc forces, amb un ampli consens per fer de Roquetes la ciutat per viure que tots desitgem. Ara bé si es un pacte contra qui sigui, haurem de mirar en quin apartat dels respectius programes electorals anava aquesta proposta.

Roquetes ha crescut molt en els darrers anys, però segueix sent un poble i tots ens coneixem. Els candidats i qui els acompanyen no son desconeguts, se'n coneixen perfectament les seves "qualitats", i com, i amb qui fan lliga.

Aquesta nit per sopar, m'he cruspit (que no se n’assabente el meu metge...) una cassoleta de cargols, amb la seva ceba, la tomateta, la pesteta, trossets de xoriç, pernil, cansalada,..., en fi una delícia pel paladar. Considero que la combinació adequada d'ingredients enriqueix qualsevol plat, ara bé el còctel que ens volen fer empassar ja se m'ha indigestat, hi ha ingredients que combinats seran molt de la "novelle cuisin", però jo no puc amb ells...

8 comentaris:

Accídia ha dit...

Però estaràs amb mi que de quan en quan s'ha de variar i no minjar sempre lo mateix arròs bullit de sempre,insípid i sense substància que no ens aporta res de res...
Això sí, anem amb compte!

Anònim ha dit...

lo guiski amb gel i cocacola pre favor

Unknown ha dit...

Doncs tens raó accídia, l'arròs bullit insípid i sense substància cansa, pot ser el remei quan un està molt fotut, però condimentat amb un allet, tomateta o un ou ja es un altra cosa, i si a més ho alternem amb unes sopes de frigola o unes farinetes ben cuinades la dieta ja es una altra cosa.

Anònim de les 00:46, res a dir si el guiski es d'amajuana: llavors gel, coca cola, rodanxa de llimona al canto, i tot el que faci falta per dissimular el gust de xarop de farmàcia. Però si parlem d'un bon whisky de malta, al meu gust, sol o com a molt un glaçó de gel, no sigui que en lloc whisky sigui “aiguaxirla”

Anònim ha dit...

JA era HORA !!!!

Gracies pel canvi, i sobretot a Paco Gas per ser tant valent.

Ara a treballar pel nostre poble, que molta falta ens fà.

Anònim ha dit...

yo de esta una mica sonat paco gas fa sol 4 anys i uns messos que no esta al govern de Roquetes pero abans va estar 8 o 10 anys amb el psc aixi que ...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sra. Bosch: Ja ho saben els de la COPE que vol recolzar als "dimonis" d'esquerra?

Anònim ha dit...

Jo soc de la raval de cristo, aquest any e anat a votar per primera vegada, jo crec que el quatripartit pactat a la ciutat de roquetes saerà un fracas, no solament per raval de cristo sinó tambe per roquetes. Quan vol manar tanta gent malament i a banda gent que pensa diferent, en aquest cas s'han ajuntat la dreta en l'esquerra, a n'ells no els importa el partit que representen l'únic que volien hi ho han aconseguit era manar, aixo no està ben fet aquest pacte a sigut per anar en contra de la persona de miquel castello.