23 de juny, 2007

Multa al català

Ahir llegint una de les entrades de la Marfanta, on ens informava dels nous fitxatges de la ebresfera, descobria el bloc flixanco Trencant el silenci, dedicat a entrevistes, noticies i tot allò que no és noticia, i em va cridar l'atenció una de les seves entrades, No és un conte de ciència ficció. De moment em va semblar una noticia típica del dia dels Sants Innocents, ja que un mosso d'esquadra multava a un camioner per dur un document escrit en català.
Però avui repassant la premsa digital, llegeixo l'article d'opinió Un Mosso multa el catalán del Director del Diari de Tarragona i a la web de El Periódico torno a llegir la noticia amb tot luxe de detalls. I m'he quedat de pedra, els del bunker mediatic i els seus escolanets, estaran contents a rabiar, fins la policia autonòmica catalana posa entrebancs a la nostra llengua.

El Director del Mossos, ha dit a darrera hora que han fet marxa enrera i que no hi hauran sancions, que digui el que vulgue, però aquestes coses ja no haurien de passar.