06 de juny, 2007

Gossos

Anar pel carrer és un exercici diari de "dribling", hi ha que anar molt amb compte de no ensopegar a una vorera sense panot, al batxe del carrer o trepitjar la “koka” tova d’un gos.

Pipicans, ordenances de civisme, i tot el que vulgueu però el amos dels gossos s’ho passen per l’entrecuix, i són casos excepcionals els que van proveïts de la corresponent bossa per recollir les defecacions dels seus “millors” amics.

Ens trobem a anys llum de la sensibilització, que hi ha envers els animals, en altres països de la Unió on, anant a límits inimaginables per a natros, es produeixen denuncies i sentencies judicials que no deixen de sorprendre per aquestes latituds

Un tribunal britànic ha comdemnat a dos germans, per sobrealimentar al seu gos, que pesava 74 quilos. El gos tenia problemes de mobilitat i de respiració degut al seu sobre pes, el doble del que hauria de tenir.
La condemna ha disparat totes les alarmes, per un costat els propietaris d'animals que davant d'aquest precedent tenen por de ser denunciats per alimentar massa a les seves mascotes. Però la polèmica va més enllà i molts es pregunten, ¿ Serà aquest un precedent per denunciar i condemnar als pares amb fills grassonets? La polèmica està servida. ¿Trigarà molt en arribar fins aquí?