10 de febrer, 2009

Un 10 per la Biblioteca de Roquetes



La falta que feia la Biblioteca a Roquetes era algo evident. I de no tenir-ne hem passat a una instal·lació amb un capital humà que no té preu.

La Biblioteca de Roquetes i la seua gent no paren, a part de les activitats que setmanalment fan amb els nens, la setmana passada ens oferien la presentació del llibre Les besties de l'Hort de Xavier Blanch. El dissabte feien lloc per a la segona jornada de l'Ebre Bloc, i el proper divendres una nova presentació de llibres, en aquesta ocasió Històries del paradís de Xavi Sarrià del grup valencià Obrint pas i al mateix temps, que aquestes activitats, segueix en cartell l'exposició: Una literatura pròpia, dones escriptores.

Endavant i a no baixar la guardia.

1 comentari:

bajoqueta ha dit...

Des d'aquí també felicitar-los. Jo moltes vegades quan baixo a casa ma mare intento passar-me a buscar algun llibre. I envejo una biblioteca així a Tarragona, la qual, sento dir-ho però li falta molt per estar al nivell d'algunes.
Crec que ha sigut una de les millors coses que han fet a Roquetes i que haurien de seguir a d'altres llocs. També suposo que és la gent que fa possible fer tants d'actes i tantes coses per als xiquets. Jo també m'afegeixo a la teua felicitació.