03 de febrer, 2009

Un món d' ombres

Sempre hem viscut en un món de clars i ombres, però sembla que darrerament proliferen les ombres per sobre dels clars. Lo Papa Benet (res a veure amb los anisets que tots coneixem) restitueix a uns bisbes dels de la crosta dura i aixeca ampolles a tota Europa. Els de Berlusconi donen una volta de cargol més i volen implicar als metges en la denuncia dels seus malalts per haver comès el delicte de ser sense papers. I a França la noticia del dia, és que el Nicolás s’ha empadronat a casa la Bruni.

El Montilla afirma que al nostre país no hi ha experiència en vent. A quin país viu? Al govern (alguns al menys) diuen que volen ser subseu de les olimpíades de Madrid, la resta del govern (no diuen ni fava) estan afònics. Les xifres de l’atur gelen a qualsevol, ja anem pels 3,3 milions, i el ZP promet que entre el març i l’abril es crearan 300.000 llocs de treball, es mereix un premi: Però quin? ( A l’optimista convençut o al Mentider compulsiu)

Els banquers diuen que la culpa de la crisi no és del cha cha cha sinó de les famílies i les Pymes, que som una colla de despilfarradors i mai en tenim prou. El Sebastián contraataca dient que vigilarà de prop la Banca. Els del PP no s’entenen entre ells, s’espien en plan barroer, es peguen punyalades “traperes” a tort i a dret i encara ens volen governar a tots, mentre l’ombra del bigoti de Jose Mari es percep cada vegada més a prop. Déu mos en guard!!

Una noia nord-americana es ven la virginitat per 3 milions de dòlars. Els de Google Earth se’n van de la bola (del món), es foten baix l’aigua i es perden per l’espai, definitivament el món se’ls ha fet menut. Google es torna boig per uns minuts i col·lapsa el món. Els de l’accelerador de partícules, que encara no han estrenat, en tenen per a uns quants de mesos per reparar avaries, i la Carretera de Tortosa a Roquetes continua com sempre, de pena. Definitivament ho tenim fotut.

Menys mal que en aquest món d’ombres hi ha una llum d’esperança: el Barça ho guanya tot ¡¡¡

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"hi ha una llum d’esperança"
I per al qui no es del Barça?

Anònim ha dit...

Sempre s'hi poden fer, del Barça