22 de febrer, 2009

I després del Carnaval?


És Carnaval, unes bones dates per disfressar-se, per criticar i sobre tot per oblidar encara que sigui momentàniament tot el que està passant al nostre entorn. Tan lluny arriben les disfresses que dia sí i dia també, uns i altres ens volen disfressar tot allò que està passant, el Rajoy no reconeix la evidència que aquells que s'han untat, són dels d'ell i els diners que s'han embutxacat són de tots. On és la ma dura amb els corruptes? El Zp per altre costat s'obstina en mantenir al Govern a persones que no es mereixen ostentar cap càrrec. I tots dos ara mirant-se el melic, ara mirant-se la Lluna, però sense posar remei a la situació que està patint la resta de la ciutadania.

Les dades no són per saltar d'alegria, sembla que hi ha un desfase de mig milió d'aturats entre la EPO i el nombre d'aturats registrats, això donaria la raó a la UE que afirma que l'any 2010 Espanya superarà els cinc milions d'aturats, es a dir nivells del 1996 (21% de la població activa). Casi res.

Segons publicava el dijous passat el diari econòmic Expansión, al ràting que elabora l’agència de qualificació Fitch Rating, la Caixa Castella La Mancha, ja és el primer àngel caigut del sistema financer espanyol, al baixar de cop tres nivells del ràting d'entitats financeres al passar de la qualificació BBB+ a BB+. Continua entre els darrers Caixa Laitana que ha caigut de BBB+ a BBB , i altres set entitats , (Caja de Ávila, Caja Segovia, Caixa Penedès, Cajasur, Caixa Sabadell, Caixa Tarragona y Caja Círculo), es situen a BBB+.

Ja veurem que passa després del carnaval, quan tots es treguin les caretes, si se les treuen. Jo ja tremolo !!!

El nomenclàtor del ràting és el següent : Des de AAA (màxim possible), AA+, AA, AA-, A+, A, A-, BBB+, BBB, BBB-, BB+, BB, BB-...i fins a D.