19 de febrer, 2009

Mans enlaire: La factura de la llum



Sóc un consumidor de llum assenyat, i més bé garrepa. M'agradaria poder aconseguir la utopia de què ni un cèntim més del que es mereixen vagi a mans de les grans companyies que més que cobrar, fagociten les nostres carteres. Sóc conscient que és una lluita quasi bé inútil, les elèctriques ens imposen, per llei, unes tarifes amb la connivència de qui hauria de vetllar pels nostres interessos, que no són precisament els d'ells.

Tot això ve, perquè acabo de rebre el rebut de la llum del darrer bimestre i he doblat la quantitat a ingressar respecte el bimestre anterior. Ara com altres vegades comença el martiri: submergir-se en lo més profund del rebut per intentar esbrinar que vol dir cada un dels conceptes, i d'on surten. Trucar al servei d'atenció al client per queixar-me de l'abús. Trucar al telèfon que em donin. Tornar a trucar a un altre telèfon i així fins que per art de màgia em tornen a adreçar al primer número. Presentar una reclamació per escrit.

I mentre la mala baba va retroalimentant-se, estàs a punt de perdre els nervis amb algú perfectament ensinistrat per tirar pilotes fora i l'emprenyamenta està a punt de sobreeixir al comprovar que tot plegat no ha servit per res, les peles ja te les han fotut, i qui sap quantes hauràs de gastar-te'n, si vols intentar, sols intentar, treure'n l'aigua clara.

Eggsss quin fàstic...

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Justament avui he anant a les oficines de la companyia elèctrica que ens subministra el fluid elèctric a queixar-me, ja que en aquest mes m’han cobrat més que en dos mesos junts.

Com es molt natural no he tret res en clar, nomes he sortir d’aquesta oficina amb prou mala baba i com si un carterista m’hagués atracat a punta de navalla.

En general tinc la impressió que hi ha massa elements que viuen a costelles d’altres.

bajoqueta ha dit...

Indignant! Ves a queixar-te que me pareix que no ets l'únic que li ha passat. Va sortir l'altre dia a la tele que això s'ha de reclamar.
És un rollo però si t'han cobrat kw de l'any passat a preu d'ara és una estafa, està clar.