04 de febrer, 2007

Mitja pinzellada de l'Ebrebloc

La blogosfera, com l’àgora grega, és el lloc on tothom pot parlar, va venir a dir l’Alcalde de Tortosa en l’acte d’inauguració de la Primera Trobada de blocaires ebrencs, celebrat ahir. M’agrada el símil, però malauradament, tal com es va apuntar al debat final de la jornada, de la mateixa manera que no tots els grecs podien parlar a l’àgora per no tenir-ne dret, avui dia no tots el ciutadans poden intervenir a l’àgora virtual d’Internet, per no tenir-ne els mitjans ja siguin tècnics o econòmics.

Les administracions han de posar-se les piles per facilitar, a la ciutadania, l’accés a les noves tecnologies. Ja sigui amb la proliferació de telecentres, ja sigui amb iniciatives com la de Tivissa.

A les vint-i-quatre hores de celebrada, considero molt positiva l’experiència de la sessió matinal de la trobada. (No hi vaig ser a la resta)

Felicito pels resultats als participants i sobre tot als organitzadors de l’Ebrebloc d’enguany, per la feina feta, i els encoratjo a que, passada la ressaca, comencen a pensar en el proper. Potser un fil al fòrum per provocar una pluja de idees?

I com a cirera del pastís, l’actuació de la Colla jove de dolçainers de Tortosa va quedar d’allò més bé, perfecta.





Entrades relacionades: Tivissa, al cap davant

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel teu reconeixement, i felicitats per l'Ebrebloc.

Gustau Moreno ha dit...

Moltes gràcies!
Rodamon, em va agradar molt conèixe't. Llàstima que no vam poder parlar més estona... A veure si anem fent trobades més informals, no?
Ens parlem!

Unknown ha dit...

Gràcies per la part que em toca, colla jove. La feina que esteu fent es fabulosa, tant de bo el vostre exemple arreli amb força, no solament pels espectacles que oferiu, sinó per la imatge d'entitat modèlica que doneu. Tortosa precisa enfortir el seu teixit social i vatros podeu ser referent per a molts d'altres. Ànim.

L’agraïment es mutu Gustau, i segur que sorgiran ocasions per petar la xerrada. Una bona experiència la del dissabte, repetible a petita escala entre Ebrebloc i Ebrebloc. Fins aviat!