26 de febrer, 2007

Ensopegada a tres mesos de les eleccions

El diumenge va ser un dia per visitar el poble de Jesús, feien la Fira de l'oli en la seva dotzena edició. A mi personalment m'agrada pels vells estris del camp que s'exposen, per les reproduccions de molins d'oli i em quedo bocabadat per la demostració d'elaboració d'allioli, en lo que em costa a mi fer-ne mitja tassa, ells n'hi feien un rivell, i no em parléssim de plegar olives i l’estrella de la tarda, el llançament de pinyols d’oliva, tota una disciplina quasi olímpica.

La pinyolada la vaig anar a veure mentre feia temps per assistir a la xerrada sobre la blogosfera ebrenca, que va tenir lloc a la Sala multiús de l’EMD. Doncs bé qui m’ho havia de dir, vaig ser testimoni de primera fila de l’ensopegada del President de l’EMD a tan sols tres mesos de les eleccions.

Però que no es refregui ningú les mans, l’ensopegada, no va ser de caire polític ni res semblant, ho va ser en el darrer llançament, impedint que el seu pinyol li donés la victòria del concurs.

Per a propers enfrontaments els seus rivals hauran de preparar-se molt bé per fer-se un lloc al podium.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els que estem acostumats a guanyar sempre, de vegades hem d'ensopegar expresament per semblar més humans i per a que el poble no ens tingui tirria. FFB *_*