17 de febrer, 2007

Carnaval

La representació "esperpentica" de la realitat ens visita un any més. A molts de llocs es celebra el Carnaval, la festa que permet caricaturitzar allò que ens envolta, per mig de la disfressa, la careta i la burleta. Per un dia, hom s’allibera i s'ho passa bé.

Per no ser menys, el clima canviant que darrerament patim, també ha decidit disfressar-se de temps plujós i ens ha enviat uns xàfecs. Per a uns ha estat un dia molt beneficiós. Per a uns altres preocupant, no sigui que la pluja desllueixi la festa.

Però la pluja, una vegada més ens ha mostrat la realitat "esperpentica" en que vivim: L’Eix de l’Ebre (Avinguda Marcel·lí Domingo) una vegada més tallada, al inundar-se sota la via de l’antiga línia de València, i la llastimosa i deplorable situació de la Carretera de Tortosa a Roquetes, (sols cito aquests dos, perquè son els que avui m’ha tocat sofrir).

Hi ha qui s'atrinxera al darrera conceptes com competència administrativa, pla d'ordenació, consignació pressupostaria, expedients d’expropiació, cessió gratuïta, i altres mots per l'estil que a la resta de mortals ens deixa com estavem.

Cada any no ens podem oblidar de pagar els impostos, fa esgarrifanses pensar en les conseqüències, i mentre situacions cròniques continuen dia rera dia, mes rera mes, any rera any i es podreixen sense solució.

No anem bé.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ostia noi! Això em sona.
Entre tots podriem fer una llista de excuses politicament correctes
1.- Era competència d'una altra administració
2.- No hi havia recursos
3.- Falta de coordinació entre Administracions
4.- Ho fem pel bé de tots
5.- Eh, però complia les normes
6.- La documentació estava en regla
7.- No ens interessa la politica de fer i desfer però de vegades no hi ha més remei
8.- podeu seguir ampliantt