25 de febrer, 2007

Els blocs a la Fira de Jesús

En el marc de la XII Fira de l’Oli de Jesús, aquest cap de setmana ha tingut lloc la primera Fira literària Joan Cid i Mulet. Ubicada a la plaça de la Verdura, s’han desenvolupat els diferents actes programats com la presentació de quatre punts de llibre conmemoratius del Centenari del naixement de Joan Cid i Mulet, del Club de Lectura de Tortosa i de llibres d’autors ebrencs.

Avui a la tarde a la Sala multiús de l'Edifici de serveis de la EMD de Jesús, s'ha celebrat una xerrada col·loqui La blogosfera ebrenca, on he assistit acompanyant a la taula a Carme Pla , Meritxell Roige, Dani Gil, Gustau Moreno, Krusty i Pingu i tot presentat i moderat per Emigdi Subirats.

S’ha fet una exposició dels blocs dels ponents, exposant les experiències personals, s’ha convidat als presents a entrar en el món dels blocs i en el debat ha sorgit com sempre el tema de l’anonimat, que no per debatut ha quedat resolt.

Estic content per l'experiència personal de l'acte, i a part d’altres consideracions, segueixo valorant molt positivament el anar posant cares als diferents blocs que composen l’ebresfera.

La pròxima quan és?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Rodamon,
Va ser molt interessant la xerrada i em va agradar molt conèixer-vos en persona.
Per això crec que es podrien fer tant trobades informals cada mes, on mantenir contacte i intercanviar opinions com també alguna xerrada-taller de tant en tant on poder donar impuls a la blocosfera ebrenca, tal com comenta Emigdi.