16 de gener, 2007

La carretera

Els d’ERC de Roquetes han repartit a tort i a dret, com solen fer de quan en quan, el butlletí Roquetes Informa't de desembre 2006. L'he rebut a la meva bústia, i com tinc per costum, he procedit a llegir-lo. A la cinquena plana parlen de la carretera de la vergonya, referint-se com no, a la carretera de Roquetes a Tortosa, i efectivament es una vergonya. Jo que soc un usuari pedestre habitual, també soc un especialista en saltar bassots en dies de pluja, però de vegades hi ha que anar pel recte sense remei. En el dit butlletí acusen com a responsable de l'estat del vial a la Mancomunitat Roquetes-Tortosa.

Que jo sàpigue, el tram de carretera a arranjar, transcorreix en la seva totalitat pel terme municipal de Tortosa, a més la carretera, de titularitat de la Generalitat fins fa unes poques setmanes, pertany a la xarxa de carreteres de la Diputació. Encara que els que més la patim som els usuaris de Roquetes, la responsabilitat de l'afer es cosa de dos, l'Ajuntament de Tortosa (que no ha fet els deures) i la Diputació. No veig enlloc què pinta la Mancomunitat en aquest afer. (Si vaig errat, un aclariment si us plau)

La Tortosa que aspira i transpira capitalitat de l'univers ebrenc i del món mundial si fa falta, vetlla per la nostra salut i fa esforços per que els ciutadans dels pobles veïns estiguem en forma, i què millor que una pista artificial d'esports d'aventura en els escassos cinc-cents metres que separen totes dues ciutats. Moltes gràcies per tot, sinyors manaires de la capital.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest "Informa't" d'ERC, és el mateix que anteriorment parlava del txofer del Delegat quan ho era Miquel Castelló, i ara es felicita del nomenament d'un dels seus sense fer esment al cotxe i el txofer,que son els mateixos. Quina barra!!. En quant a la carretera, que també hi estic d'acord que és una vergona, Roquetes, ha estat l'únic d'aquesta història que ha fet els seus deures, te arreglat el tram del seu terme, i ho ha fet qui li corresponia o sigui la Generalitat. Avui, com tu dius, la carretera ja és competència de la Diputació, i el projecte s'executarà quan l'ajuntament de Tortosa hagi expropiat un parell de parcel·les que permetin fer les voreres que, especialment la gent de Roquetes que anem a peu, necessitem per anar a Tortosa. Tot aixó ho se per que m'ho han dit a l'Ajuntament de Roquetes, una funcionaria i un tècnic. Per tant, que coll.ns pinta la Mancomunitat, és que els d'ERC no s'enteren, o simplement que la seva proverbial manca de propostes per a Roquetes, ha d'anar acompanyada a un butlletí, teoricament per informar, de mentides i demagògia. S'apropen eleccions, i en sentirem dir de molt grosses, al temps.