28 de gener, 2007

Biblioteca de Roquetes

Un dels equipaments que sempre m'agrada’t tenir a mà és una biblioteca, i justament és el que més trobo a faltar a Roquetes. No sé si hi ha alguna justificació o excusa per no tenir-la, potser ens feia falta créixer. Ara sembla que ja som adults i hem crescut lo suficient per tenir-ne una.

Fa pocs dies en ocasió de la designació de Miquel Castelló com a candidat pel PSC a l'Alcaldia, vaig poder assabentar-me que en un mes s'inauguraria la nova biblioteca municipal. Ja va bé.

Ahir, en una de les meves passejades terapèutiques vaig passar per Torre d’en Gil, feia dies que no hi passava, la façana de l'edifici del Centre Cívic llueix un immens rètol, ja es algo, de moment vaig poder llegir les vint-i-set lletres que el composen. Ara el que voldria, és poder llegir alguna cosa en més substància.

4 comentaris:

bajoqueta ha dit...

jajaja.
Esperem que te posen llibres dins i puguis passar de la fase cartell. Pos si, ja era hora que Roquetes tingués una biblioteca. Trenco una llança a favor de Barcelona i per no criticar-la com sempre faig, diré que en això no me puc queixar. No me les acabo. És genial això de poder anar amb un únic carnet a totes les biblioteques de la ciutat. Ah, i a més que és algo en que no me no tinc que gastar diners. No pujaré a la Sagrada Família per què és molt cara, però puc llegir i llegir eternament.

Anònim ha dit...

Doncs si, si tot va com està previst, a començaments de març la biblioteca de Roquetes formarà part dels projectes fets realitat al nostre municipi. Rodamon, no et perdis el procés de restauració de tot l'edifici de l'antic noviciat dels jesuïtes, i especialment el de la segona planta, que és on va la biblioteca.

Anònim ha dit...

M'alegra que per fi a Roquetes es possi en marxa la Biblioteca. Ja fa molts anys que es reivindicava, però ja se sap que a vegades els equipaments culturals es queden en segon pla, pel darrera dels equipaments esportius. I no es que estigui en contra d'aquests, però no tothom pensa només en esport. S'hauria d'intentar la màxima paritat.

Unknown ha dit...

Doncs si bajoqueta, sembla que tot va per bon camí i la fase cartell és a punt de donar pas a la fase llibres, segons piulen els moixonets cap el mes de març tindrem llibres i pel que he pogut veure per un foradet, la biblio de Roquetes farà goig.

Totalment d'acord anònim, em consta que tot va per bon camí, tant de bó puguem veure a Roquetes a la primera fila dels municipis catalans en quant a serveis i qualitat de vida

Saps xocolatera, quan era adolescent, els llocs públic dels que més en feia us, era la Biblioteca Popular del carrer de la Rosa i l'atrotinada pista d'atletisme de l'estadi (llavors ja hi estava molt malament). L'equilibri entre els equipaments esportius i culturals s'han de mantenir, la dita aquella ja tan rebregada que deia "mens sana corpore sano" o algo paregut és i ha de ser sempre vigent.