08 de setembre, 2007

T'estimo si he begut

T’estimo si he begut d’Empar Moliner, un recull de tretze contes sobre situacions quotidianes, el seu estil àcid ens acompanya línia a línia per portar-nos a tretze finals sorprenents. És fàcil trobar-se reflectit en alguna de les diferents situacions que relata. Descriu a la perfecció diferents tòpics urbans de la societat actual. Empar ens passeja, per les vides de la dona insatisfeta, del sopar amb "amics" rics, de la gelosia, del viure en parella, de la idoneïtat per adoptar, de tantes i tan diverses situacions que de ben segur alguna d'elles l'hem viscut de ben a prop.

Els contes, escrits amb estil periodístic, de frases curtes, àgils, entenedores, i amb una bona dosi d’humor. Val la pena prendre’s el llibre amb calma i digerir-lo pausadament.





(El podeu trobar a la Biblioteca Municipal de Roquetes)

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

M'agrada que t'hagis llegit aquest llibre, sobre el qual parlarem al Club de Lectura de Tortosa el dia 29 d'octubre, i comptarem amb la presència de la seva autora.

Unknown ha dit...

Sempre és interessant comptar amb la presència de l'autor del llibre comentat, però en el cas de l'Empar a més pot ser molt divertit.

Felcitats pel Club