19 de setembre, 2007

Cotxes en flames

Visc a Roquetes i estava a la inòpia, no havia sentit parlar-ne del cas. Deu ser degut a la meva desconnexió del mon dels mortals conseqüència del gaudi del meu període de vacances. Però ahir, la premsa i els blocs em van posar al dia: deu cotxes en el que va d'any han cremat a Roquetes, vuit en el darrer mes. I no són els primers, l'any passat ja va haver-hi altres incidents.

D'entre tots els informadors, ahir el Regidor Baucells escrivia al seu Bloc de Roquetes:Cal tenir paciència. Per un altre costat La Marfanta informa que l'Alcalde va demanar als veïns de Roquetes: Serenitat i paciència.

Entenc que tot dos, ocupant els càrrecs que ocupen, es troben en l'obligació de demanar paciència, serenitat i tot el que faci falta. Però com a ciutadà de peu no estic gens tranquil. Espero amb impaciència que tot s'acabe aviat, i es retiri de la circulació al/s piròman/s, per a què els ciutadans puguem seguir dormint tranquils sense témer que vehicles o habitatges puguin cremar per l'acció impune de brètols sense control.