24 de setembre, 2007

100 dies d'ajuntaments nous.

Guaita !! Voltant i girant hem arribat al dia tan esperat, avui es compleixen els 100 dies des de la constitució dels nous "ajuntaments" sorgits de les eleccions municipals 2007.

A l'Ajuntament de Roquetes, com a tot arreu, suposo que no han parat. Hi ha feina per fer, unes costen més que altres, però hi han coses d'allò tan senzill i simple que em sobta que es deixin passar per malla...

La web de l'Ajuntament de Roquetes, segon paraules del regidor de Comunicació i Societat de la Informació, és voluntat substituir-la per una de més adequada als temps que corren. Trobo molt bé que si es vol canviar, ho facin quan creguin i com creguin oportú.

La pàgina ja es canviarà quan toqui, però de moment la web és la que hi ha, no hi ha altra tarja de presentació de la nostra Ciutat, i queda molt lleig que hi hagi un apartat per la salutació de l'Alcalde i desprès de 100 dies no s’hagi emplenat.

Si aquest apartat no s'ha d'emplenar, suposo, poc costa esborrar-lo i tot arreglat. Però mantenir-lo més de tres mesos amb el missatge: Pàgina temporalment fora de servei, fa lleig, molt lleig.