04 de maig, 2007

Presentació en societat

No se si a n'aquestes alçades d'any deu quedar alguna cosa per inaugurar, o per mostrar als ciutadans d'arreu. Les joies de la corona del meu triangle preferit Tortosa-Jesús-Roquetes han estat presentades en societat, l'una amb inauguració inclosa, l'altra amb jornada de portes obertes.
La primera el Pavelló firal de Tortosa, parla sola. Es pot criticar el que es vulgui, però posant-nos la ma al cor, ha quedat collonut. Ara el que fa falta fer és rendibilitzar l'inversió, que l'obra ha costat molts de diners als contribuents tortosins, i se li ha de treure tot el suc.
La segona, les Piscines de Roquetes, no cal dir res. També es pot criticar el que es vulgui, però si ens tornem a posar la ma al cor, chapeau !!!

Amb una mica de mala baba, podria titllar les presentacions en societat de les dos obres i de moltes més com electoralistes, doncs no ho faré, tant de bo tots els mesos hi haguessin eleccions i cabassades d'inauguracions “electoralistes” d'equipaments que necessiten els nostres pobles.

El vertaderament fumut és quan passen els anys i eleccions, i més anys i més eleccions i no es fan obres i equipaments tan esperats i necessaris com la carretera de Tortosa a Roquetes...