11 de maig, 2007

Per la porta del darrera

La web de l'Ajuntament de Tortosa informa de les obres de reforma dels accessos a la Casa Gran. Ja feia molts d'anys que s’hagués hagut d'adaptar a les necessitats dels usuaris amb problemes d’accessibilitat, però ara per fi els escalons seran substituïts per una rampa, i al menys la planta baixa de l'edifici consistorial on està ubicat el Servei d'atenció al ciutadà serà accessible a tots els ciutadans amb discapacitat.


Els gruixuts portons de fusta seran desplaçats de l'interior del llindar de la porta a l'exterior, i les portes interiors de vidre que li donaven un aire de solemnitat a l’accés, desapareixeran per ser substituïdes per una porta automàtica, llàstima


Provisionalment, l’accés principal de l'Ajuntament ha estat traslladat a la porta del carrer de Lluís Millet. Molta pressa s'hauran de donar els paletes, per que en dues setmanes tot estigui enllestit i permetre així que el consistori sortint i el sorgit de les urnes puguin usar l'entrada principal.

Quedaria lleig, molt lleig haver d'usar la porta del darrera...

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

No t'espantis, però el dilluns, quan arribis a l'Ajuntament, no sé si podràs passar de tanta pols que tens damunt la taula.