25 de maig, 2007

Jo reflexiono, tu reflexiones, ell ...

Després de quatre anys al govern o a la oposició, de quinze dies de campanya i no se quants de pre-campanya, demà tenen un sol dia per reflexionar, i dic tenen perquè al menys jo reflexiono tots els dies de l'any, intentant fintar el dia a dia i arribar a fi de mes sense números vermells.

A partir de les 00:00 hores de demà, dia 26 de maig, els missatges que ens faran arribar seran de responsabilitat, d'exercir majoritàriament el nostre dret i de l'importants que som.

Vatua l'olla !!!

Així dit sorprèn, perquè bona part de la classe política, la major part del temps ens menystinen, passen xulan vora els nostres drets i no són els ciutadans, precisament, els irresponsables.

Jo, tot just demà, passo de reflexionar, és dissabte i l'he declarat dissabte lúdic-festiu-jaranero, però ja tinc la papereta escollida esperant al diumenge al matí.

Salut i que ho reflexioneu bé...

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

Atès com va el món de la política en general, el temps de reflexió se l'haurien de prendre els polítics, i segurament no en tendrien prou amb una jornada; necessitarien bastant més temps