31 d’octubre, 2007

Millores a la carretera Roquetes Tortosa

Bé, aquesta vegada he de reconèixer que no han arreglat un xapall, aquesta vegada l'asfalt de la carretera de Roquetes a Tortosa l'han arreglat d'extrem a extrem, un asfalt en condicions per a què els vehicles transiten millor i més ràpid. A més s'ha arranjat el desguàs de part de la carretera, just al davant del supermercat que hi ha en aquell indret. Tot plegat ha suposat que l'asfalt s'hagi elevat mig pam respecte a les cunetes de terra per on transiten els vianants.

Tot perfecte? Potser sí, els vehicles ara ho tindran molt millor, però com a vianant no ho veig clar, insisteixo:

Millor asfalt = circulació més ràpida. I els vianants?
Asfalt més elevat = bassals eliminats a la calçada. I els vianants?

Els vianants haurem de jugar-nos-la o anar per les cunetes de terra, que en dies de pluja encara seran més intransitables. Els vianants, segons diuen, ens haurem d'esperar al 2008 per que facin les voreres. Em pregunto si abans o després de les eleccions.

1 comentari:

bajoqueta ha dit...

Les obres d'este tros de carretera són pitjors que les de la Sagrada Familia. Encara recordo la de vegades que vaig fer el trajecte i com patia a les nits que un cotxe no em veigués. A vore si ho arreglen d'una vegada que no tothom es pot permetre el luxe d'anar en cotxe.