09 d’octubre, 2007

150 anys de canal

La Biblioteca Municipal de Roquetes en ocasió del 150 aniversari del Canal de la Dreta de l'Ebre, acull l'exposició El Canal porta vida. La Exposició va ser Inaugurada el passat dia 5 d'octubre amb els parlaments a càrrec del Sr. Francesc Ollé, Regidor de Cultura, Ensenyament i Joventut de l'Ajuntament de Roquetes, del Sr. Manel Masià Marsà, President de la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l'Ebre, i del Sr. Gerard Gas, Regidor d'Obres Públiques i Serveis, Dinamització Econòmica i Esports, de l'Ajuntament de Roquetes L' exposició es podrà veure fins al 5 de novembre a l'Àrea Polivalent de la Biblioteca Municipal de Roquetes, a més es duran a terme les següents activitats:

Divendres, 19 d’Octubre a les 20.00h. : “El projecte de navegació de l’ Ebre i l’origen del Canal de la Dreta (s. XIX)” a càrrec del Sr. Toni Cartes, historiador i col·laborador del Museu del Montsià.

Divendres, 26 d’Octubre a les 20.00h. : “Presentació de les videocreacions basades en el poemari Terres d’aigua”, a càrrec del Sr. Manel Masià de l’empresa Novuolo. Lectura de Poemes.



Informació extreta del bloc: Biblioteca Municipal de Roquetes