El meu bloc de cuina Avui menjarem..., s'actualitza tots els dissabtes amb una recepta nova, però avui Dijous Sant m'avanço un parell de dies. Les meues, són receptes d'anar per casa, i que abans de penjar-les al bloc les he preparat i n'he fet un tast.
Avui us porto:
Mones de Pasqua i fardellets de cabell d'àngel
7 comentaris:
Et queden maquíssimes!!! Tenen més "bona pinta" que moltes de pastisseria :-))
on és, la recepta?
p.d.- la parauleta que m'ha sortit a la comprovació de paraules és "hismona" (casualitats)
Assumpta, i lo bones que estan, que no he pogut esperar al Dilluns de Pasqua i ja les he tastat...
Montse, la recepta la trobaràs clicant al link que hi en el mateix apunt, o directament en el meu bloc "Avui menjarem..." que trobaràs al cantó superior dret d'aquest bloc.
No m'hi havia fixat! ja l'he linkat al meu blog, que veig que fas uns menjars que "sonen" de conya!
gràcies!
Ei, Bones!
Que encara en queda una micona per fer-ne un tast?
Això de fer-les (i tastar-les)abans del que "toca" es trampa!
Fan molt de goig per la qual cosa imagino que també deuen de ser igual de bones.
Aquests dies mira que n'hi ha de cosetes bones a tastar, ai, ai, ai!
Suposo que aquestes també deuen ser versió ligth, je,je.
Gràcies pel tastet!!!
;)
tot el que cuino és molt ligth (ufff)
No t'has fixa't que quan parlen de mones als mitjans, des d'el cap i casal, solen fer-ho de les de xocolate casi exclussivament?.
Que saben ells!!!
Aquests de canfanga!!!!
Publica un comentari a l'entrada