18 d’abril, 2009

Avui menjarem: Abadejo amb suc


El meu bloc de cuina Avui menjarem..., s'actualitza com tots els dissabtes amb una recepta nova. Les meues, són receptes d'anar per casa, i que abans de penjar-les al bloc les he preparat i he participat en la seva degustació.

Avui us porto: Abadejo amb suc

3 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ostreeeeeeees quina pinta!!!ç
Dius que les teves són receptes d'anar per casa... Jo miro aquesta foto i veig un plat que em sembla de categoria!! :-))

ximo ha dit...

No cal sortir de casa per a tenir categoria, es mes, aquesta es porta ( o no ) en un, allí on vagi.

Quant a la recepta, fa un grapat d'anys, excepte aquest, que aquest plat ( fet per la sogra ) me'l he menjat els divendres sant per dinar, després dels cigrons de rigor. A mes ho he fet molt prop, però molt, de l'ermita del coll de l'Alba sobre la que ens en parlaves l'altre dia en una entrada teva.
Encara que enguany la qui ho ha fet es la filla de la sogra ( la meva dona ) també ha sortit prou be.

Joan M. Garcia ha dit...

Si Assumpta, les meues són receptes d'anar per casa, casolanes cent per cent. I lo bó del plat no és la foto, és cruspir-se'l !!

Ximo, veus a mi m'ha faltat fer aquest plat a la caseta de la montanya.