26 de juliol, 2007

Oscar, el gat

La revista mèdica The New England Journal of Medicine, ha revelat que a un geriàtric de Rhode Island, un gat que havia estat recollit del carrer pel personal i que fa la seva vida a la tercera planta de la institució es capaç de predir la mort dels pacients.

Oscar visita als malalts i els acompanya en les seves dues darreres hores de vida. El personal mèdic del centre ha optat per seguir els passos del felí en les seves visites als malalts terminals com a senyal inequívoca d’una mort imminent.

Els metges creuen que la clau es troba en alguna feromona que l’animal és capaç de percebre. Si la clau és o no química, no n’estan segurs, el fet és que el gat ha percebut la mort en el darrer any i mig de 25 interns.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

osti! ara haurem de canviar la idea de la visita de "la Mort" per la visita del Gat!!!! quin yuyu!!!

Accídia ha dit...

El que no sabeu es que el gat el que veu és a la MORT!!!
I la segueix per si li cau algun regalet u algo...

Jesús M. Tibau ha dit...

I despre´s em pregunte d'on trec les idees per escriure contes?
Un parell de preguntes:
El gat és negre?
Quina cara posen els malalts quan el veuen vindre?

Unknown ha dit...

El gat és blanc i gris. Y els malalts sembla que de moment no són conscients de les macabres visites que els hi fa el gat, sinó de ben segur que el rebrien a granerades.

Y anant una mica més enllà en les habilitats dels animals, acabo de llegir que a Xile un gos llaurador, és emprat per una companyia elèctrica per detectar els punts del cablejat soterrat on s'ha produït algun curt circuit.