31 de juliol, 2007

El paraigües a piles

A la pel·lícula “El senyor dels Anells”, el protagonista Frodo Bolsom, du una petita espasa que li regala el seu oncle Bilbo Bolsom, l’espasa, te la virtut d’enlluernar-se quan detecta a les rodalies la presència, dels malvats i feos en ganes orcos.

Doncs bé, els americans que sempre estan a la que salta en això dels negocis, s’han tret de la manega un paraigües amb la virtut de pronosticar la pluja. Tan sols hi ha que aparcar el paraigües a un paraigüer (triar-lo amb una mica de bon gust els horteres igual valen però fan mal a la vista) i cada vegada que surts de casa donar-li una ullada. Si el mànec del paraigües llança destells ràpids i intensos com el pirulo d’un tractor, ho tens clar tronada imminent. Si la freqüència es lleu e intermitent, la pluja serà dèbil. Si el mànec està apagat: no plourà o la pila s’ha esgotat.

El paraigües previsor, mitjançant una connexió inalàmbrica rep les dades del temps del territori des de una web metereològica i la previsió cobreix les immediates 12 hores. El paraigües il·luminat, funciona a piles, requereix l’activació mitjançant la línia de telèfon del usuari i es comercialitzarà aquesta setmana als USA al voltant dels 140 dòlars.