26 de juliol, 2007

L'ombra d'El Jueves, cavalca en dimecres.

La setmana passada, era el Jueves amb una portada qui va capitalitzar durant dies l'atenció dels mitjans de comunicació. Avui i al voltant del mateix tema, José Blanco obre la caixa dels trons i arremet contra Iñaki Anasagasti, per una entrada al seu bloc, del passat diumenge 22 de juliol.

Segons informa Europa Press, el "secretario de Organización y Coordinación del PSOE", José Blanco, ha calificat avui de "despropósito" les afirmacions del senador del PNV Iñaki Anasagasti sobre la familia reial en relació a 'El Jueves' secrestat la setmana passada. "Son unes paraules desmedides, sense sentit i espero que rectifiqui", va afirmar el número 2 del PSOE al Congrés dels Diputats.

La polémica está servida, qui havia dit que l'estiu, després de les eleccions, seria sosot?. L'ombra d'El Jueves, cavalca en dimecres, i la polseguera que va aixecar, sembla que haurà de passar molt de temps abans que es difumini.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pos sí senyor, l'Anasagasti té tota la raó, de dropos ja n'hi ha prou per estos carrers, només falta que damunt los haguem de fer la reverència cada vegada que s'avorrixen i tenen ganes de sortir de casa. Quina llàstima que quan va ser el moment la guillotina no fes més faena per Europa... Ara és més fàcil, votem una república i al carrer!