24 de juliol, 2007

Les Crocs

Fa poc les vaig descobrir a una gran superfície dels voltants, de colors llampants em van semblar força horteres, per un moment em van recordar aquelles sandàlies de goma de tiretes, i de gust dubtós, que es lligaven amb una petita sivella metàl·lica i que eren ideals per anar a la platja sense tenir que suportar les punxades dels eriçons.

Les crocs, vingudes com tantes altres coses, des de les ameriques es van dissenyar per afeccionats a la navegació que cercaven un calcer ideal per a navegar i per a baixar a terra. Les crocs originals fetes de resina i amb qualitats antibacterianes i antifongs es venen a un preu no inferior als 30 €. I com en tot hi han imitacions, aquestes són de plàstic i es poden trobar a menys de 10 €.

De gust dubtós, com les seves predecessores, han captivat el cor de molts joves, que no dubten en combinar-les i dur-les a tot arreu, fins al teatre si convé.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenia entés que provenien d'Israel... vaig llegir que a Tel-Aviv són una "plaga"... Hauré de consultar-ho de nou.

Unknown ha dit...

Bon dia dani,

Sembla ser, que tres amics de l'estat USA de Colorado, afeccionats a la navegació es van inspirar en els socs que portava un d'ells per disenyar-los. Van crear la companyia Crocs, amb un cocodril per marca i es van llençar al mercat. L'any 2003 van guanyar 1 milio de dolars, el passat 2006 ja van ser 322 milions amb aquestes "sandàlies".

La millor promoció per les crocs?Que Matt Damon, Jack Nicholson, Al Pacino, Paris Hilton, Ben Affleck Kate Winslet, entre altres les usen.
I a la sèrie "Anatomia de Grey" sempre les duen posades.

Creepy ha dit...

Sóc infermera, i de veritat que mai havia dut uns socs tan còmodes com aquests!!!! no rellisquen, no suen els peus, tens el peu subjecte .......no pesen gens, i lo dels colors està bé, ja és prou dura la feina a un hospital, així de cara als clients dels hospitals, la gent s´anima!!!! ja no opino de si es duen pel carrer o no, però per als hospitals està molt, molt bé