13 de juliol, 2007

La Punyeta digital



La Biblioteca Municipal de Roquetes, em va sorprendre la primera vegada que la vaig visitar per l’ambient, pel colorit, i sobre tot per la llum. Té alguna cosa que fa sentir-te còmode i et convida a repetir.
La segona vegada, vaig seguir amb les sorpreses, vaig descobrir que editaven una senzilla revista impresa a ordinador, amb les noticies i novetats de la Biblioteca, i que a més duia un nom molt roquetero “La punyeta”, aquell era el número 0.
Vaig tenir una tercera sorpresa el dia que vaig descobrir que havien obert un bloc, i la repera va ser el dia que vaig rebre, al meu ordinador, correus amb informació detallada de les diferents activitats, i els números 1 i 2 de La Punyeta amb format PDF.
Tant de bo, la bona feina que fan la gent de la Biblioteca, tingui una progressió ascendent i sobre tot que els usuaris i els responsables de la cosa pública els hi sàpiguen reconèixer.

Si encara no l’heu visitat, no sé què espereu.

1 comentari:

Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà ha dit...

Quan comences un projecte nou, tens la sensació que camines per una corda fluixa, tot i que creguis en al que fas i que tinguis clar el què vols i el què no. Quan la gent per a la que treballes et reconeix la feina i ho fa públicament, a banda de l’orgullet que es meneja una mica, creus fermament que alguna cosa està sortint bé.

A la biblioteca de Roquetes volem avançar agafats de la mà dels vostres comentaris, de les vostres aportacions i demandes, bàsiques per encarar una evolució constant que ha de garantir la satisfacció dels usuaris i la realització professional dels que estem al vostre servei.

Gràcies pel teu reconeixement públic i gràcies per fer-nos un lloc al teu bloc, que des d’ aquí seguim diàriament.

Biblioteca Municipal de Roquetes