18 de novembre, 2007

L'hivern ens ha vingut a veure

Semblava que després de l'estiu havíem tornat a la primavera, amb temperatures suaus i l'anticicló permanentment instal·lat a sobre. Res més lluny de la realitat, a traïció i sense avisar aquesta setmana ens ha trasbalsat. Hem passat d'un: Porque no te callas? a l’assassinat d'un jove de setze anys, suposadament a mans d'un soldat professional d'ideologia nazi, pel sol motiu de pensar diferent i tot amarat d'un fred pel que encara no estàvem preparats.

Tan de bo torni aviat la primavera: ja hauran passat les eleccions i potser torne la tranquil·litat acompanyada d'un temps suau i càlid.

Brbrbrbbr... hivern siguis benvingut, però no et passis !!

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

L'hivern de la natura no em fa por, pot fins i tot ser agradable. Una altra cosa és la mena d'hivern que tenen instal.lat certes persones al cervell, amb un fred etern als sentiments i a la tolerància.

Unknown ha dit...

L'hivern meteorològic es del tot natural, quan toca, toca, i sempre ens podem abrigar o posar a punt la calefacció. En quant a l'hivern cerebral d'alguns individus malauradament no hi ha antídot, fàrmac, ni intervenció quirúrgica que ho guareixi.

bajoqueta ha dit...

Ja no me'n recordava dels freds hiverns del Baix Ebre, se't posa a dins i no te pots traure-te'l de cap manera. Jo per si un cas me n'he tornat a Tarraco, la ciutat de l'eterna primavera com deia August... (també fa fred aquí no ens enganyem, però deu ser la petroquímica que crea una capeta que ens protegeix del fred).