25 de novembre, 2007

Coste i valgue !!

Amb motiu de l'ampliació el pont del carrer Major sobre el canal de la dreta de l'Ebre, es van col·locar unes lluminàries de poc més de 30 centímetres d'alçada de la rasant de la vorera i a pocs centímetres de la vorada, amb tan mala fortuna que els cotxes que aparquen en aquell lloc a l'obrir les portes impactaven amb els fanalets. El resultat: a pocs dies de la seva instal·lació la major part ja estaven inutilitzats.

Han passat un bon grapat de mesos i per fi els fanalets han estat substituïts, i no per uns d’idèntics, sinó per uns petits aplics que a penes s'eleven tres centímetres de la rasant de la vorera. Ara les portes dels vehicles aparcats ja no poden impactar amb ells, la solució ha tardat en arribar, però com diuen els avis: Coste i valgue !!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Reconec que estic una mica obsesionat, pero es que avui dia, estem envoltats de tecnics per tot arreu: l'informatic, de la cuina, de la rentadora, del televisor, del gas, medi ambient, seguretat vial, prevencio de riscos laborals, fins i tot de forestals i un llarg ( llargissssim ) etc.
I per una altra part, observo sovint com es fan coses que el mes elemental sentit comu, no permetria.
El que va tindre la idea d'aquests pilons luminosos originals no ho podia pensar el que passaria?
Un altre exemple tambe recient i prop: abans d'arrivar a la rotunda dels quatre camins vinint de Roquetes hi ha la senyalitzacio horitzontal que com a consequencia de l'ultim asfaltat han tingut que tornar -logicament- a pintar; pos be, de tota la colla que ho han estudiat, vist etc. ningu es va donar conte que es va pintar de tal manera que nomes van deixar doble carril ( per anar en direccio Jesus) un tros un nomes cavien 2-3 cotxes. Pos be, despres de pintat han hagut de esborrar ( mes haviat esgarrapar l'asfalt) i fer una altra linea mes o menys com estaba abans.
I suma i sigue......