13 de març, 2009

Aigües fondes de Francesca Aliern, a Roquetes


El divendres 20 de març a dos quarts de vuit del vespre, a la Biblioteca Municipal de Roquetes, de la mà d’Emigdi Subirats es presenta Aigües fondes el darrer llibre de Francesca Aliern.

“La vida mai no es correspon amb la idea que ens n’hem format, les aigüesfondes sovint amaguen molts perills insospitats. Una dona obre els ulls i s’adona que comparteix l’existència amb un desconegut; la caiguda en picat del seu món fa que ho veja tot des d’un prisma diferent i ple d’angoixa.
Al costat de la transformació d’un barri pròsper i bulliciós en un reducte marginal que de mica en mica es mor, la protagonista d’aquesta història intenta alliberar-se de la foscor de les aigües fondes que l’oprimeixen interiorment i, a poc a poc, percep que hi ha claror més enllà de les tenebres”

3 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Jolin pos si fa dos dies que vaig anar a la presentació de Cor de Llop i la del Jesús a Tarragona. Ja ha escrit un altre! Com passa lo temps... I com sempre que fan algo interessant jo no estic :(

Jesús M. Tibau ha dit...

No hi podré assisit, per problemes evidents de manca d'omnipresència, que es requerirà la meva presència en un altre lloc a la mateixa hora. Em sap greu.

Unknown ha dit...

bajoqueta, segur que ho fan expressament... ;)

Jesús, la mancança del do de la ubiqüitat ens impossibilita de fer moltes coses que ens agradaria. Ens tocarà fer cursets d'omnipresència.