30 de març, 2012

"J&J" Del Montsant als Andes

 
Estimats amics i víctimes potencials,

Això de ser un proscrit, m'obliga a viure d'amagatotis, és el destí d'un trinxeraire, això sí, un trinxeraire professional dels quals n'hi han pocs. Doncs bé, com deia, viure d'amagat implica viure amb moltes carències que qualsevol de vatros estimeu imprescindibles. Avui, quan ell no hi era, m'he esmunyit a ca el Juanma per poder navegar una estoneta per Internet. (Els trinxeraires també som tafaners)

 Al blog d'en Serret he descobert una trobada encoberta de criminals, això sí camuflats de "detectius" (quines penques). Demà els germans J&J, detectius; el Fede, aneu en compte amb ell; l'Octavi, reconegut capo del Matarranya, i d'altres inductors al crim s'aplegaran al conegut cau de can Serret. Si no us estimeu la vida hi podeu anar, segur que no quedareu decebuts, podeu trobar tota mena de llibres en català, ebrencs i, com no, negres i criminals.

 Un dia que hi ha trobada de criminals i jo m'he compromès a alliberar (3r Bookcrossing a Tortosa) llibres de poesia, quines coses que té la vida...  

Vostre fins que la mort ens separi.

Manel lo "Trinxeraire"


 Can Serret "dixit"

Dissabte 31 de març a la Llibreria Serret de Vall-de-roures, els Johnson  presentem el nostre últim llibre (de moment): "J&J en Del Montsant als Andes"
Durant tot el matí podeu passar a saludar-nos i aconseguir la nostra signatura. Amb sang. O amb vi. I si convé amb tinta, fins i tot.

Una presentació negra que al mateix temps constitueix també el tancament de la ronda de presentacions de "Un riu de crims" i l'inici de la propera 
3ª Trobada de Gènere Negre.
Durant la tarda, a la Fira del Vi de Queretes, s'aplegaran els autors del llibre de la 2ª Trobada que es podrà comprar signat a un preu especial juntament amb una ampolla de vi.
A les 6 de la tarda hi haurà una tertúlia sobre "vi i literatura" que serà retransmesa en directe per internet i en la qual participen els còmplices de l'EbreNegre-Trobada de Gènere Negre al Matarranya i al Priorat .

Tota una jornada negra doncs, que pot acabar amb molts morts. Us esperem armats. "Que Déu us conservi la punteria"