01 de maig, 2010

Il·lusions i incerteses al Matarranya



Ahir, 30 d'abril es va inaugurar a Val-de-roures, el local "Lo trull de les raboses", un local que pretén conjugar gastronomia i literatura i per anar fent boca va acollir la presentació al Matarranya de la novel·la col·lectiva: Il·lusions i incerteses. Érem presents els editors (Francesc i Oscar), l'impulsor (Octavi) i els autors (Silvestre, Lluïsa i jo mateix)

Avui, 1 de maig a la Llibreria Serret de Val-de-roures hem signat exemplars de la novel·la, aquesta vegada ens hem aplegat: Silvestre Hernández, Elisabeth Martí, Jaume Silvestre, Lluïsa Gascón i altra vegada jo. Per recuperar forces hem dinat a "Lo trull de les raboses". Ha estat un dinar fantàstic, no sols pels plats que ens han servit, sinó pels comensals que hi han participat, pels projectes que s'han plantejat i per les problemàtiques que s'han anat desgranant.

Compartir taula amb l'Artur Quintana, el David Martí, el Ramon Mur, l'Octavi Serret, la Elisabeth Martí, la Lluïsa Gascón, el Jaume Silvestre, i les parelles d'alguns d'ells ha estat tot un luxe, per la meua dona i per mi seure amb tots ells ha estat un regal del cel.

2 comentaris:

Montse ha dit...

oichssss!!!

Ens explicareu els projectes dels que heu parlat?

Ens fareu partíceps als que no hi érem? eh? eh? eh? vaaaaaaa...

:)

Unknown ha dit...

Demà t'envio un correu i et faig cinc cèntims de tot plegat.