12 de maig, 2008

Posa'ls-hi un nom

Com avui a Roquetes no és festa, he aprofitat per passar per la Biblioteca municipal. Allí he vist una bústia de cartró, amb unes butlletes convidant-me a proposar un nom pels gegants de la nostra ciutat, n'he agafat una.

Al cantó inferior esquerre és pot veure l'escut de la ciutat i la rúbrica Ajuntament de Roquetes Àrea de Cultura, al cantó inferior dret es pot llegir: Fem Roquetes més participativa.

A la vista de la butlleta, sembla que l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roquetes, ha endegat una campanya sota el nom de Posa'ls-hi un nom on es convida a la ciutadania a proposar noms per als gegants de Roquetes.

A la butlleta de proposta s'han d'emplenar els noms proposats, el motiu de la tria i el nom i telèfon propis. Després només cal dipositar la butlleta a les bústies de cartró disposades per aquest motiu.

Com tenia més ganes de saber-ne alguna cosa sobre aquesta iniciativa i com això de Fem una Roquetes més participativa m'ha semblat interessant, he obert la web municipal per esbrinar alguna cosa més: DECEPCIÓ. Enlloc hi informació de cap mena, i si la hi ha deu ser sota les pedres, al menys jo he estat incapaç de trobar-la.

A la web del munici sembla que s'hagi aturat el temps, excepte quatre coses tot és igual que fa un any, ni tan sols l'alcalde ha tingut temps encara d'escriure una salutació als il·lusos, que de tan en tan, se'ns acut obrir la plana oficial de la ciutat.

Serà un plaer proposar un nom pels gegants. Els responsables del govern de la ciutat, no en necessiten, ja en tenen.

1 comentari:

Xavi Cugat ha dit...

Hola Joan M,

tens tota la raó, l'actual web de l'ajuntament de Roquetes fa pena. De totes formes sóc sabedor que estan treballant en un nou portal que em sembla que estarà a l'altura del poble, i que estan a punt de presentar.

Aprofito per comentar-te que el cap de setmana vinent organitzem la V Concentració Motera Roquetes-Terres de l'Ebre. Si vols pujar al Montepio, ja saps que estàs convidat a una canya.

V's i ràfegues