11 de febrer, 2008

I va la segona

Doncs sí, aqui va la segona prova de podcast de Roquetes vinc, canal al que us podeu suscriure clicant aquí.

Ben mirat tot aixó no és gaire complicat, quan ho tens per mà, però amb paciència i els companys que sempre estan disposats a donar un copet, no hi ha cap problema.

Gràcies a un comentari de jacme, en aquest podcast, he pogut combinar registre de veu i música. Poc a poc anirem descobrint les posibilitats d'aquesta eina.

Ara que l'ordinador i jo ja ens em posat d'acord, i ens entenem. Ara qui es resisteix és el micro. Ja l'he amenaçat, si no respon li busco un substitut.




4 comentaris:

Anònim ha dit...

això ja comença a rodar, eh? així m'agrada, sense manies! FELICITATS!

ara hauràs d'aprendre a anivellar una mica més el so, al principi la música se sent massa fluixa: has de baixar-la quan comença la teua veu, tot intentant que hi haja una corva abans de començar el pic de la veu.

i quan acabes de fer proves hauràs de pensar de què voldràs que vage el podcast... tens alguna idea? si vols, pots donar una ullada als podcasts que existeixen aquí (la llista és de fa uns dies):
http://tonisellas.wordpress.com/2008/01/16/podcasts-en-catala

i ja voràs com la música lliure no te l'acabaràs! :D

Anònim ha dit...

per cert, te poso ja a l'agregador de podcasts en català!
:D

http://www.basar.cat/?p=278

Unknown ha dit...

Gràcies jacme.

De moment estic de ple en les proves, encara no se que hi faré, però aixó no em preocupa gaire, algo semblant em va passar amb el blog, el vaig crear provant, provant i aqui estem.

Salut!!

jesus ha dit...

Impressionant!!!!
M'he picat! Ara buscaré musica lliure pel vloc!