03 de febrer, 2008

Un Ebrebloc més.

La segona edició de l'Ebre bloc ha tingut lloc aquest cap de setmana en dos jornades i dos seus, el divendres tarde a la biblioteca Marcel·li Domingo de Tortosa, i el dissabte al matí a la Biblioteca Municipal de Roquetes.

El dissabte, va començar amb un interessant taller de podcast a càrrec de Jordi Abad, jo anava una mica lleganyós, però no vaig perdre fil, i ja he començat a fer proves. Ja veurem com sortiran...

Després de l’esmorzar, Dani Gil (Bauen Blog) com ja ens té acostumats va presentar la radiografia de l'Ebresfera, a Roquetes els blocs han crescut un 350% des del darrer Ebrebloc, passant de 2 a 9. A veure si al 3r Ebrebloc s’ha millorat.

De Marc Vidal, impulsor de la Catosfera, poc cal afegir si es visita el seu bloc cosa que recomano a qui no ho hagi fet. Ens va traçar unes pinzellades de com va anar la trobada del cap de setmana passat a Granollers i va instar als polítics presents a aprofitar els seus blocs per debatre entre ells.

A la taula rodona, que tancava el programa, Jaume Forcadell, Francesc Sancho, Joan Sabate i Pere Muñoz, ens van explicar com van arribar al món del blocs i el temps que li dediquen, encara que poc a poc tot va derivar a lo de sempre: els anònims, com si fora la cosa més important que hi ha sota la capa del cel.
De tot plegat se’m van quedar dos apunts per si encara no ho tenia clar: que al darrera La Gallina, hi era el Delegat Sancho i que per alguns polítics (sinó tots)convèncer i manipular són sinònims.

Ens veiem al proper Ebrebloc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

espero en candeletes el podcast!

:DD

Carme ha dit...

Joan M., molts d'ànims amb aquest podcast i si et cal revisar apunts, comentar-te que Jordi Abad ens ha enviat les diapositives i estan penjades al bloc de l'Ebresfera. I en qualsevol cas, tenim per aquí un parell de podcasters que els hi podem fer les preguntes que calguin, així que endavant!

Fins la propera
Carme