13 de febrer, 2008

Dos pams d'asfalt...

Dos pams d'asfalt és tot el que tenim els vianants que utilitzem la carretera de Tortosa a Roquetes per a desplaçar-nos d'una ciutat a l'altra els dies de pluja, i una ratlla blanca al terra com única protecció.

Després de la darrera reparació (una vegada més no han pensat amb els vianants) l'asfalt va quedar impecable, encara que a Tortosa a les proximitats de la plaça Corona d'Aragó, hi ha bassots monumentals a la via que t'asseguren un dutxat extra si no vas viu. Aquell asfaltat permet que els vehicles vagin encara més apressa i que els vianants ens la juguem els dies de pluja, en que la drecera que discorreix paral·lela a la carretera està totalment inundada i per tant impracticable.

Se que és un tema que ja es fa cansat, ja se que sóc un “llaga” amb aquest assumpte, però no hi ha res a fer. Aquí tots es passen la pilota, que si uns això i si els altres allò, que si els d'allà, que si els d'aquí, que si es farà ara ja, que si es deixarà de fer. Massa
anys sense fotre un brot, massa anys passant-se la pilota, massa anys ...per res, i dins de quatre dies eleccions, ja ens matxuquen amb promeses, que com sempre se les endurà el vent de dalt...

I mentre uns estan als núvols i de míting, arengant al convençuts, els altres seguim caminant per dos pams d'asfalt amb una ratlla blanca al terra com a única protecció.