06 de març, 2011

Bookcrossing Tortosa 2011


Alguns del llibres alliberats al barri de Remolins.


Eren tres quarts d'onze, quan la Montse i jo vam arribar de Roquetes. El cel no estava gaire clar, núvols grisencs miraven amenaçadors la bossa plenes de llibres, però estàvem convençuts que una diada com aquesta no quedaria deslluïda. Segur que el temps es convertiria en còmplice i aliat de la iniciativa.

Passejant, com sempre que podem, vam anar sembrant el barri de Remolins de llibres alliberats:

Un banc de la Plaça de Sant Jaume
Una cabina de telèfons del carrer Pintor Casanova
Una finestra del carrer Vilanova
Un banc de la Plaça Immaculada
Una finestra del carrer Benifallet
Un finestró a Major de Remolins
El pou de la Plaça Platge
Un banc a la Plaça Menahem Ben Saruq
Un pedrís al carrer Murada
Un banc a l'escorxador Vell (Av Remolins)
Una bustia de Correus al carrer del Sol
La tanca de l'Escorxador Vell (Rbla Felip Pedrell)
Una finestra al carrer Santa Anna
Una finestra a l'Av Remolins
Un pedrís a l'Av Remolins

Quinze indrets, alguns premeditats els altres triats a l'atzar, van ser el destí dels tretze llibres facilitats pel Jesús Maria Tibau i dos aportats per mi: L'ovella negra de Pasqual Alapont i Univers paral·lel de Maia Viladot.

Em sap molt greu desfer-me dels llibres, però l'espai és determinant i cada vegada que adquireixo un llibre tinc problemes per ubicar-lo, així que avui he estat repassant els prestatges de la meva biblioteca i mentalment he anat fent la llista dels candidats a un alliberament futur.

Després de la jornada d'ahir he de donar-li les gràcies a Jesús Maria Tibau per convidar-me a participar en aquesta iniciativa, ahir vaig aprendre que no és tan dur desfer-se d'un llibre.


1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

moltes gràcies per participar. És un plaer organitzar activitats quan saps que pots comptar amb col.laboradors garantits i entusiastes. Això d'alliberar llibres és viciós, ja ho veuràs.