05 de juliol, 2010

Carrers engalanats?


Abans era costum celebrar concursos d'engalanat de carrers. Els veïns es passaven mesos preparant els elements que servirien per convertir el carrer on es vivia en el carrer més decorat de la població. Era costum, com és costum que l'Ajuntament pengi als carrers principals, senyeres i escuts de la ciutat, cal rentar-li la cara a carrers i voreres per fer atractiu el poble de cara a propis i forasters.

Enguany, l'Ajuntament ha penjat com sempre senyeres i banderoles. Que jo sàpiga ja no hi cap carrer de la població que s'engalani com abans es feia, massa temps i diners invertits, ara bé hi han indrets de la ciutat on l'incivisme d'alguns veïns i l’escassa diligència del concessionari municipal de neteja permet casos "d'engalanat ciutadà" com en el cas de la foto.

Fa una setmana ja hi era així, i avui són les 17:50 del dilluns cinc de juliol. Fins quan?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser, gràcies a aquest apunt, ho arreglen. Per desgràcia, fins que les coses no surten als mitjans, sembla que no existeixin.

Montse ha dit...

deumeu!

(si et serveix de consol, a Blanes també passen aquestes coses)

com tenim la negra i ebrenca? t'hi has posat?

Un petonet

Quattrocento ha dit...

Com han canviat les tradicions!

Unknown ha dit...

Albert B I R, tan de bo tinguis raó i es corrigeixi la situació, de moment són les 16:43 del dimarts 6 de juliol i les deixalles són al mateix lloc.

Arare, tinc clar que passa a tot arreu, però sempre desitges que no passi al teu poble. En quan a la negra i ebrenca, la tinc molt avançada, ara està madurant i la setmana vinent que estaré de vacances la remataré ( i mai més ben dit).

Gerard (Quattrocento), i més que canviaran. A mesura que et facis gran -ara ets molt jove-, veuràs amb més claretat les diferències. Lo fotut és quan el canvis són a pitjor...