30 de juny, 2009

XVII Cursa del Llop


El passat cap de setmana, es va cel·lebrar la disetena cursa del Llop, una prova feta especialment per a uns pocs privilegiats. Si els atletes inscrits en qualsevol de les seves sis etapes van superar el quatre cents, tan sols set atletes es van inscriure a les sis etapes:

1ª etapa. Bicicleta de carretera amb dos circuits, el mes llarg de 183 Km: Tortosa, Aldover, Xerta, Prat de Compte, Bot, Gandesa, Camposines, Cruce de la Fatarella, Cruce de Villalba, Gandesa, Pinell de Brai, Tortosa.

2ª etapa. Cursa de muntanya de 32 Km.: Tortosa, Coll de l’Alba, Mas de Cuello, Povet de l'Amorós, Camí de Fullola, B. de Sant Pere, l’Ampolla.

3 ª etapa. Caiac de mar de 16 Km.: L'Ampolla - Riumar.

4ª etapa. Caiac de riu de 24 Km.: Deltebre(Jesús i Maria) - Tortosa.

5ª etapa. Mitja marató de 21 Km.: Pujada a Caro.

6ª etapa. Cursa amb BTT amb dos circuits, el mes llarg de 110 Km.: Restaurant del Port(Caro), Font del Teix, Sant Miquel de l'Espinalbar, Beseit, Coll de la Creu, Pous de la neu, Tortosa.


I com no podia ser de cap altra manera un roquetero, ALBERT GINE CID, ha estat el "llop" guanyador d'enguany. Enhorabona !!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies pel comentari, Roquetes va estar ben representada.

Albert Giné.

bajoqueta ha dit...

Jolin si que teniu força a Roquetes ;) Felicitats!

Assumpta ha dit...

Apaaaaa!!! Això és com buscant una mena de Superman, eh?

Enhorabona, Albert!!

Unknown ha dit...

Albert, qualsevol comentari de la gesta que vas dur a terme aquest cap de setmana es queda curt, i més després d'escoltar els comentaris, que fan de la teva carrera, gent que hi va participar. Felicitats !!

bajoqueta, estos xicots de Roquetes fan honor al nom del poble. Durs com les Roquetes.

Assumpta, tens raó. Participar en qualsevol de les etapes ja és per a mirar-s'ho. Fer-ho en totes les etapes de la Cursa del Llop ja es cosa de Supermans, i de superwomans que també n'hi han.